מה חדש
פורום מוזיקה | סקיצה - הבית של המוזיקה

ברוכים הבאים לקהילה שלנו, רוצים להצטרף לשאר חברי הפורום? הירשמו עכשיו...

איתי לוי בשלושה סינגלים חדשים

netanel

Administrator
Staff member
איתי לוי בשלושה סינגלים חדשים

איתי לוי עושה קרקס!

הזמר המצליח ושופט "הכוכב הבא" חוגג עשור של להיטים, ורגע לפני שמשיק את אלבומו התשיעי מעניק לנו טעימה עם 3 שירים חדשים!

*תרימו*

*קרקסים*

*12 בלילה*

אחרי עשור של עשייה עם אינספור להיטים עם מאות מיליוני האזנות וצפיות והופעות בבמות הגדולות בארץ וסיבוב הופעות בארה"ב,
איתי לוי חושף 3 שירים חדשים, טיזר מהאלבום התשיעי עליו עבד בשנה האחרונה עם היוצר והפזמונאי אבי אוחיון

איתי לוי שפרץ לחיינו בסערה לפני כעשור ומאז לא מפסיק לשבור כל תקרת זכוכית, הביא לעולם עשרות להיטים שיישארו פה לעוד שנים רבות,
כבש את המקומות הראשונים במצעדי ההשמעות בתחנות הרדיו המובילות, יחד עם מאות מיליוני האזנות וצפיות ברשתות הניו מדיה )יוטיוב, ספוטיפיי, אפל מיוזיק ועוד(,
מופעי ענק סולד אאוט בבמות הכי גדולות בארץ כולל סיבוב הופעות בארה"ב,
משחרר היום טעימה מאלבומו התשיעי עליו עובד בשנה האחרונה, עם שלושה שיריםייחודיים שכתב והלחין היוצר אבי אוחיון.

כבר למעלה מעשור שאיתי לוי ואבי אוחיון משתפים פעולה בשלל שירים אשר כובשים את המצעדים, הרשתות והמועדונים. החיבור בין השניים החל עם הלהיט "כמעט שיר אהבה"
ומאז סללו השניים דרך משותפת שהביאה לעולם שלל הצלחות ולהיטים ה מוכרים בכל בית ובית בישראל. שלושת השירים החדשים,
יחד עם שני הדואטים החדשים של איתי וסטפן "אפטר אמאל'ה" ו"אום כולתום" מהווים הצצה לאלבום עליו עובד איתי בשנה האחרונה,
אלבום אשר יושק במהלך חודש אוגוסט.

איתי לוי:
"כבר למעלה משנ ה שאנ חנו עובדים על להביא אלבום חדש לעולם, אני לא יכול לתאר לכם את הימים והלילות בהם השקעתי את הנשמה שלי עבור כל אחד ואחד מהשירים באלבום ואני כבר לא יכול לחכות שתתרגשו ביחד איתי מהאלבום התשיעי שלנו יחד. זה גם הזמן להודות , לשותף שלי לדרך וליצירה אבי אוחיון,
על הטקסטים הנפלאים והחברות רבת השנים. לא יכול לחכות לראות אתכם שרים איתי את השירים החדשים בהופעות הקרובות".

*שני מופעי ענק של איתי בקיסריה ייערכו ב-08.29 וב- 08.30( כרטיסים בקופות תל אביב *2207 )

הבשורה על האלבום התשיעי מגיעה בזמן שאיתי מצטלם לעונה החדשה של ״הכוכב הבא" בקשת 12 ,עונה נוספת בה מככב כחלק מנבחרת השופטים,
מוביל את הקמפיין של BuyMe ומשמש כפרזנטור של מות ג האופנה Cooper Lee .

• Like
Reactions: MOR

הודעות אחרונות